Електрична скара Vivax HOME EG-4020HZ

           


ЦЕНА: 2590 ден.
(испорака: ДОСТАВА ВЕДНАШ ) Моќност 2200W, Термостат - Можност за подесување на температурата, димензии на плотна 43x23 cm, мазна површина со подрачје на "топла зона" со дијаметар од 15 cm, повисока температура приближно 250˙C.