Тонер Samsung D101

           


ЦЕНА: 990 ден.
(испорака: ДОСТАВА ВЕДНАШ ) Овој тонер е компатибилен со: Samsung ML2160/ 2165/ 2168/ SCX3400F/ 3405F/ SF760P.. Доколку вашиот принтер не се наоѓа на оваа листа Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.